S*Milliminas 

  

 

EP S*Mockfjärdingens Dazzling Diesel, JW, DSM

Stamtavla

4/2-06 - 19/1-10

 

Diesel, eller Whiskey-mannen som han även kallades av mina vänner, var en pösmunk hemma men när vi kommer på utställning blev han en Diva.

Hemma pyste han gärna runt och myste med tjejerna men kunde samtidigt vara en riktigt spjuver och retas med de andra. Alice kunde bli riktigt irriterad på honom, men Bönan var hans bundsförvant och sa aldrig nej till bus!

Han hade en väldigt behaglig och mjuk röst så det var mest som en viskning när han ville komma med ett inlägg i diskutionen.

 

Han älskade utställningar, då fick han visa alla hur snygg han var! Om han fick säga det själv...

När assistenten höll upp honom framför publiken sänkte han öronen och fick en grym look i ögonen. Det var riktigt roligt att se honom för det blev en helt annan katt! Han visade sig själv och sträckte ut bakbenen så mycket han kunde.

Han njöt av att få visa upp sig och när han kom tillbaka till buren sov han som en klubbad gris. Så det gällde att hålla koll på när han skulle upp till domaren så man hinna väcka honom en stund innan.

 

Han blev Årets Dalälvskatt tre år i rad! 2006 som Bästa Ungdjur/Junior, 2007 samt 2008 som Bästa Kastrat och hans sista år 2009 blev han slagen av mammas Iggy. 2009 blev han också tredje bästa kastrathanen i hela SVERAK!

Min prins fick sluta med flaggan i topp...